Niitäpä on nimittäin mukava saada. :)

Ja liityin hyvin OIVAAN ja UPEAA projektiin: PAKSUNA WAPPUNA! Meillä on sitten eka inssi ehtinyt olla.... Vaikka lääkäri kielsi lataamasta kaikkia odotuksia tähän eka kertaan, kun ei vielä tiedetä yhtään miten arimidexit vaikuttaa yms. Yritetäänkin nyt ajatella, että tämä eka kerta on harjoituskerta. Mutta silti: olisihan se oikein mukava olla paksuna vappuna. :)

Meilläkin meni niin, että samantien kun olimme menneet naimisiin, alkoi vauvakyselyt. Se on jotenkin seuraava askel. Oli vaan ihan käsittämätöntä, miten yhtäkkiä kaikki alkoivat vihjailla (tai oikeastaan sanoa suoraan), että nyt sitten vaan lapsia "hankkimaan".

Helena: Ei ole syytä tiedossa laiskoihin simppoihin, ovat tainneet syntyä sellaisina. :) Yksikään veijareista ei liikkunut suoraan ja kimiräikkösenä, mutta toiveet on nyt varmaankin ladattu niihin 20 % jotka liikkui hitaasti kiemurrellen. Sitten oli lisäksi paikoillaan liikkuvia ja liikkumattomia.

Kimiräikkösistä puheenollen, olipa raivostuttava F1-kisa. Oon täysillä Heikki Kovalaisen kannalla (enpä juuri ollenkaan Kimin) ja oli kyllä Heikillä niiiiiiiin huono säkä tänään...

Tässä ajatukset tänään. Ehkä niitä oli pari muutakin, mutta en enää muista. :)