Me kaikki kolme, minä, mies ja lapsettomuusklinikka, olimme lomalla heinäkuussa. Se tuli todella tarpeeseen! Paitsi loma töistä, myös loma lapsettomuudesta. Yritin mahdollisuuksieni mukaan olla ajattelematta asiaa. Antaa hetken itselleni armoa ja hermolepoa. Se onnistui ihan hyvin. Ei se voi täydellisesti onnistua, ei tietenkään, mutta suht hyvin.

Nyt on lääkkeet haettuna seuraavaa kiertoa varten. Menkkoja odotellaan saapuvaksi tänään tai viimeistään huomenna. Luomumahdollisuuksiin en oikein usko, en muutenkaan, mutta etenkään sen vuoksi, koska me emme ihan oikeaan aikaan miehen kanssa olleet edes samalla suunnalla Suomea. No, ei se mahdotonta olisi, mutta aika lähellä sitä.

Nyt alkaa taas arki. Arki tarkoittaa töitä ja hoitoja. Huh. Kuulostaa raskaalta. Voimien kerääminen lomalla oli todella tarpeen. Nyt yritän olla ajattelematta liian pitkälle ja ottaa päivän kerrallaan. Ja tehdä joka päivä myös jotain, josta todella pidän. Ja liikkua, harrastaa liikuntaa, jotta minulla olisi enemmän voimia käydä tämä kaikki läpi.